Trimsalon Boval is het 'andere' trimsalon :

ZEN  MOMENTS  FOR  DOGS !

Door de jaren heen hebben we honden “anders leren bekijken”.

Wij werken vooral volgens de lichaamstaal en spelen daar graag op in.

Het respect, mijn liefde voor deze lieverds speelt in dit beroep een belangrijke rol.

Om een hond te laten genieten van een verzorging is het dan ook super belangrijk om deze te lezen en te kalmeren door onze houding, onze ervaring, maar vooral om hun angsten en trauma’s te respecteren en naar de noden van deze honden te werken. Voor mij is het ZEN MOMENT van uw hond even belangrijk als de verzorging en het uiteindelijke mooie restultaat.

Onze houding speelt dan ook een enorme rol, zelf dienen wij rustig en kalm te handelen, want honden nemen onze energie over.

Om een goede connectie op te bouwen, werken we dagelijks met liefde en respect, de honden krijgen ook tijdens de verzorging speelpauzes en veel knuffels.

Op het einde van de verzorging wordt er steeds een ZENmassage gegeven om eventuele stress te verwijderen, er wordt nog gespeeld en de honden worden beloond.

Honden zijn mijn rust en mijn passie, dit in combinatie met mijn creativiteit en veel kennis over de rasstanddaard, trimkennis, vachttypes en vacht en vel, allergie, huidproblemen, parasieten, lichaamstaal, zijn uw lieverds bij ons op de juiste plaats voor hun ZEN MOMENT.

 Gegroeid uit respect en liefde voor honden, hun gedrag, hun angsten dus met veel geduld, speelpauzes, beloningen en knuffels.

Vandaar dat wij onze Trimsalon ook de titel geven :

ZEN  MOMENTS  FOR  DOGS